Da er vi klare for neste Think&Talk! Etter å ha arrangert T&T i Cape Town vender vi nå tilbake til Litteraturhuset i Oslo den 17.april.

Kart og terreng:
Think&Talk gir deg muligheten til å utforske ulike perspektiver på kart og terreng. Hva innebærer det at andre har kart som er forskjellige fra dine? Hvordan plasserer folk seg i terrenget og hvordan orienterer de seg? Hva kan du gjøre for å kommunisere og samhandle med folk som har andre ståsteder i terrenget enn deg?

Hvordan:
Think&Talk er en annerledes seminaropplevelse som gir en unik anledning til å tenke og snakke sammen med mennesker med ulike erfaringer og perspektiver. Det er enkelt og inspirerende og krever ingen forberedelser fra deg.

Dagens gjest:
Vi gleder oss til å lytte til sosialantropolog og seriell gründer Elisabeth Fosseli Olsen. Elisabeth er leder for humanitær innovasjon i Innovasjon Norge og har lang og variert erfaring med å forholde seg til mennesker med ulike ståsteder og mentale kart.

Når og hvor?
Tirsdag 17.april, kl.15.00-17.00. Litteraturhuset, 3 etg, rom: Nedjma.

Påmelding:
Begrensede antall plasser. For påmelding, send e-post til:  vilde@memetor.com.
Pris: gratis

For mer informasjon kan dere sjekke ut arrangementet på Facebook her!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s